Számviteli Szolgáltató Bt. oldalán

Tanácsadás már az interneten is

Egy egyéni vállalkozónak, egy magánszemélynek, ugyanolyan nagy szüksége van adótanácsadóra, adótervezésre, mint a legnagyobb multiknak!

Az interneten temérdek egymásnak ellentmondó leírást, „szakcikket” talál.

Most már  online tanácsadást is biztosítunk!

Csupán azért, hogy több helyről tájékozódjon, más véleményét is kikérje. Vagy, mert szeretne egy független véleményt is hallani, aki csak a tényekre alapozza tanácsait.

Lehet, vannak olyan kérdései, amit egy idegennek szívesebben tesz fel, mint egy ismerősnek. Csupán azért, hogy több helyről tájékozódjon, más véleményét is kikérje. Vagy, mert szeretne egy független véleményt is hallani, aki csak a tényekre alapozza tanácsait.

Az adózók szemszögéből sajnos szomorú tény, hogy sok adózó teljesen feleslegesen fizet bizonyos adókat, vagy nagyságrendileg többet fizet, mint optimálisan kellene. Mindez miért van így? Azért, mert nem ismerik az aktuális adójogszabályokat, aminek hatására nem tudnak megalapozott döntéseket hozni.

 Így az az elképzelés, hogy csak nagy cégeknek van szüksége adótanácsadóra, egyszerűen téves! Magánszemélyként, kisvállalkozóként nem kötelező magas adóterheket viselnie, ha a multik mindenféle adókedvezményekben részesülhetnek. Legyen résen, értesüljön mindenről, és vegye igénybe a kínálkozó lehetőségeket.

Ne fogja a fejét, hogy erre Önnek már végképp nincs ideje, hogy még az állandóan változó törvényi előírásokat, változásokat is figyelje. Nem is kell! Az adótanácsadás egy külön szakma, egy sima könyvelő sem lehet képben mindennel.

Egy egyéni vállalkozónak , egy magánszemélynek,

ugyanolyan nagy szüksége van adótanácsadóra,adótervezésre, mint a legnagyobb multiknak!

Egy magánszemélynek havi 10-15 ezer forint megtakarítás éves szinten már a nyaralást is fedezheti. Nagyobb cégeknél egy adóoptimalizálás akár milliókat is jelenthet, ne adóra költse a profitot, inkább fejlesztésre, bővítésre.

Gond nélkül és optimálisan össze tudjuk egyeztetni
adóügyeit az elérhető lehetőségeivel.

Összefoglalva, ha kérdései vannak, tegye fel!

 

Skype elérhetőségünkön teheti fel kérdéseit?

Az interneten keresztül bárhonnan, – akár otthonából, akár irodájából – nem kell drága idejét utazgatásra vesztegetnie. A megrendeléskor egyeztetünk egy időpontot, amikor csak Ön és a kérdései kerülnek reflektorfénybe. A kérdéseire érthetően, szakmai zsargontól maximálisan mentesen válaszolunk, figyelembe véve az Ön egyedi esetét, körülményeit, nem általánosságba válaszolunk kérdéseire.

Az adótanácsadás során folyamatos kérdés-felelet zajlik, nem egyoldalú kommunikáció.

Amikor Önnek a legalkalmasabb! Rugalmasan kezeljük ezt a kérdést, mert tudjuk, van, akinek nem jó a szokásos munkaidő alatti időpont. Mert dolgozik, mert gyereket nevel, mert sok minden lehet ami miatt nem alkalmas.

Online tanácsadási idő minden héten  kedden és csütörtökön 10-12 és 14-16 óra között,  esetekben  16 óra után is tudok időpontot biztosítani.

Térjünk át a lényegre! Mindezt mennyiért?

Szaktudásunk bérlése:

30 perc 60 perc 90 perc 120 perc
6.500 + Áfa 11.500 + Áfa 15.500 + Áfa 18.500 + Áfa

Mi az online adótanácsadás menete?

 1. Kitölti az űrlapot, ezzel megrendeli online adótanácsadásunkat, skype-on
 2. E-mailben értesítjük a megrendelés beérkezéséről, és elküldjük a számlázási adatokat
 3. Ön elutalja a bankszámlánkra az összeget, amennyi ideig szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat (fél óra a minimum, 2 óránál több biztosan nem kell, egy átlagos tanácsadásra 1 óra elegendő).
 4. az utalás beérkezését követően egyeztetjük az online adótanácsadás időpontját
 5. megtörténik az adótanácsadás
 6. 48 órán belül elküldheti a tanácsadás alapján utólag még felmerült kérdéseit
 7. egy újabb rövidebb tanácsadás keretében ezeket a kérdéseket is végigvesszük.

Ezek után egyszerű a döntés,
hiszen nincs vesztenivalója!

Az online tanácsadás ára 1-2 hónap alatt megtérülhet
még egy magánszemélynél is, hát még egy vállalkozásnál.

Néhány tipp az online adótanácsadáshoz:

 • küldje el kérdéseit, amik a legjobban foglalkoztatják, így gyorsabban tudunk majd haladni, több kérdésre jut idő.
 • jegyzeteljen a beszélgetés közben, hogy felmerülő kérdéseit fel tudja tenni
 • ha van partnere, társa javaslom őt is „hívja el” a tanácsadásra, akár skype-on, az ő kérdéseire is válaszolok

Rendelje meg most Online Tanácsadás szolgáltatásunkat!

Név:
 1. (szükséges)
 2. (szükséges)
 3. (szükséges)
 4. (szükséges)
 5. (szükséges)
 6. Tanácsadás
 7. Időtartam
 

cforms contact form by delicious:days

Amit még feltétlenül tudnia kell!

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheti a kontirlak@kontirlak.hu e-mail címen.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a KontirLak Plussz Számviteli Szolgáltató KFT-vel köti (2212 Csévharaszt, Kossuth L. u. 65 ., adószám: 22963022-1-33 Cj: 13-09-150587)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő3 nap.

Login